Επιστροφές Προϊόντων


Γενικά

Εξαιτίας της φύσης των ηλεκτρονικών αγορών και της έλλειψης της φυσικής επαφής του πελάτη με προϊόν που αγοράζει ηλεκτρονικά είναι πιθανό να μην καλύπτονται οι προσδοκίες του πελάτη από το προϊόν της επιλογής του.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.watertech.gr σας δίνει τη δυνατότητα, μέσω των περιγραφών των προϊόντων που αναρτά στις σελίδες του, να έχετε άμεση επαφή με τα προϊόντα που διαθέτει από τον υπολογιστή σας.

Προκειμένου να καλύψουμε τους πελάτες μας και σε αυτήν την περίπτωση της εσφαλμένης επιλογής τους, προσφέρουμε τη δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων, με βάση τους παρακάτω όρους και τρόπους επιστροφής μη ελαττωματικών προϊόντων.


Όροι Επιστροφής

θα πρέπει να πληρούνται οι παρακάτω όροι :

  • Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης για επιστροφή να μη ξεπερνάει τις 15 ημερολογιακές ημέρες.
  • Η συσκευασία να μην έχει παραβιαστεί και το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική (εργοστασιακή) του κατάσταση.

Σημειώστε ότι τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τον πελάτη.

Για περισσότερες πληροφορίες και για την διευκόλυνση σας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@watertech.gr ή στα τηλέφωνα
211 770 8574 και 6985 873966.


Τρόπος Επιστροφής

Θα πρέπει να αποστείλετε το προϊόν με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο το παραλάβατε ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

  • Συσκευάζετε το προϊόν, σε ένα μεγαλύτερο κουτί ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.
  • Τοποθετείτε μέσα στη συσκευασία ένα έγγραφο στο οποίο μας δηλώνετε τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να επιλύσουμε την οικονομική εκκρεμότητα, εφόσον το προϊόν κριθεί κατάλληλο προς επιστροφή.
  • Αποστέλλετε το δέμα με δικά σας έξοδα, στην παρακάτω διεύθυνση :

WaterTech.gr
Φ. Κόντολγου 10
59 100 Βέροια Ημαθίας
τηλ: 211 770 8574
κιν: 6985 873966

Σας επισημάνουμε πως σε περίπτωση την οποία το προϊόν δεν πληρεί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.

Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε στη διάθεση σας στο info@watertech.gr ή στα τηλέφωνα
211 770 8574 και 6985 873966.


Όροι εγγύησης

Τα διατιθέμενα από την εταιρία μας προϊόντα έχουν εγγύηση καλής λειτουργίας (εκτός από τα αναλώσιμα των προϊόντων όπως είναι τα ανταλλακτικά φυσσίγια, οι μπαταρίες, το αλάτι, τα strips κλπ) και ελληνικές οδηγίες χρήσης (εκτός από τα πολύ απλά στη χρήση προϊόντα).

Το έντυπο της εγγύησης περιλαμβάνει πάντοτε την επωνυμία και τη διεύθυνση του εγγυητή, το προϊόν στο οποίο αναφέρεται η εγγύηση, το ακριβές περιεχόμενό της, τη διάρκειά της, καθώς και τα δικαιώματα που παρέχει το εφαρμοστέο δίκαιο.

Η εγγύηση έχει διάρκεια σύμφωνα με το κατασκευαστή από την ημερομηνία αγοράς της και επιτρέπει τη δωρεάν αποκατάσταση του προβλήματος, με την απόδειξη αγοράς του προϊόντος και εφόσον δεν εξαιρείται η βλάβη από την εγγύηση.