Υπηρεσίες Πελατών


Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.watertech.gr στοχεύοντας στην ικανοποίησης των πελατών του παρέχει τις παρακάτω υπηρεσίες:


Επιστροφές Ελαττωματικών Προϊόντων

Για την επιστροφή ενός προϊόντος θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@watertech.gr ή στα τηλέφωνα 211 770 8574 και 6985 873966.

κατά την επικοινωνία μας θα πρέπει να μας γνωρίσετε τα κάτωθι στοιχεία :

  • Τα στοιχεία επικοινωνίας σας (Ονοματεπώνυμο, Τηλέφωνο, Email)
  • Τα στοιχεία του προϊόντος (Τύπος Προϊόντος, Σειριακός Αριθμός, Ημερομηνία Αγοράς)
  • Το πρόβλημα που παρουσιάζει το προϊόν και
  • Τα στοιχεία της διεύθυνσης σας (Διεύθυνση, Πόλη, Νομός, ΤΚ)

Σας υπενθυμίζουμε ότι όλα τα προϊόντα έχουν συγκεκριμένο τρόπο χρήσης καθώς και συνθήκες - όρια λειτουργίας τα οποία αναγράφονται αναλυτικά στο οδηγό χρήσης που παραλάβατε μαζί με το προϊόν.

Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι το πρόβλημα του προϊόντος οφείλετε σε κακή χρήση ή χρήση σε συνθήκες - όρια που υπερβαίνουν τις προδιαγεγραμένες για το προϊόν τότε το προϊόν δεν μπορεί να θεωρηθεί ελλατωματικό δεδομένου ότι καταστάφηκε από κακή χρήση ή εκτέθηκε σε συνθήκες πέραν των προδιαγεγραμένων για την σωστή και ασφαλή λειτουργία του.

Μετά την λήψη των παραπάνω στοιχείων θα εξετάσουμε το αίτημα σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό για τον τρόπο αντικατάστασης του, εφόσον το προϊόν είναι ελλατωματικό.


Εύρεση του Κατάλληλου Προϊόντος

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.watertech.gr έχει αναλυτικές περιγραφές των προϊόντων που διαθέτει ώστε να είναι εύκολη η επιλογή του κατάλληλου προϊόντος από τον πελάτη. Επίσης μέσω της σελίδας "Ελέγξτε το νερό σας" σας παρέχει έναν πρακτικό οδηγό για τον εντοπισμό των προβλημάτων του νερού σας.

Παρόλα αυτά η επιλογή του κατάλληλου φίλτρου δεν είναι εύκολη υπόθεση. Η ανάλυση του νερού είναι αναγκαία προκειμένου να γίνει εντοπισμός των βλαπτικών παραγόντων του νερού και εν συνεχεία η επιλογή του κατάλληλου φίλτρου.

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να επιλέξετε το κατάλληλο προϊόν επικοινωνήστε μαζί μας στο info@watertech.gr ή στα τηλέφωνα 211 770 8574 και 6985 873966 για να σας βοηθήσουμε στην επιλογή σας.


Υπενθύμιση Αντικατάστασης Ανταλλακτικών Φίλτρων (Φυσίγγια)

Για την διευκόλυνση σας το ηλεκτρονικό κατάστημα www.watertech.gr θα σας αποστείλει email, στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση, προκειμένου να προχωρήσετε στην αγορά και αντικατάσταση των ανταλλακτικών φίλτρων (φυσίγγια), εφόσον δεν έχετε παραγγείλει ανταλλακτικά φίλτρα για διάστημα ενός έτους. Σας γνωρίζουμε όμως ότι η εμπρόθεσμη αντικατάσταση των ανταλλακτικών φίλτρων είναι αποκλειστικά δικής σας ευθύνη.

Ο ενδεικτικός χρόνος αλλαγής των ανταλλακτικών φίλτρων (φυσίγγια) αναγράφεται στον οδηγό χρήσης της κάθε συσκευής φιλτραρίσματος και εξαρτάται από την ποιότητα του νερού με το οποίο τροφοδοτείται η συσκευή.