Φίλτρα νερού για μηχανές καφέ

Φίλτρο καφέ AMERICANO

Με ιδιαίτερη χαρά σας παρουσιάζουμε τα νέα φίλτρα καφέ που αναβαθμίζουν την εμπειρία του καφέ καλύπτοντας κάθε απαίτηση και αναδεικνύουν το άρωμα και την γεύση κάθε ροφήματος.
φίλτρο μηχανής καφέ CAPPUCCINO

Ξεκινώντας από την πρώτη επιλογή το τριπλό φίλτρο HoReCa CAPPUCCINO για μηχανές καφέ μας δίνει μια ποιοτική επιλογή με σημαντική δυναμικότητα και εξαιρετική ποιότητα στο νερό σας.

Εάν οι απαιτήσεις μας είναι ακόμη μεγαλύτερες τότε το φίλτρο 6 σταδίων HORECA AMERICANO για μηχανές καφέ καλύπτει αυξημένες ποιοτικές απαιτήσεις και διαθέτει αναβαθμισμένη δυναμικότητα φίλτρανσης που φτάνει τα 2100 λίτρα νερού.

Φίλτρο καφέ AMERICANO

Και τα δύο συστήματα διαθέτουν αναβαθμισμένο σύστημα ανάμειξης (bypass), καθώς μπορεί κανείς να προσαρμόσει την αναλογία ανάμειξης φιλτραρισμένου και ακατέργαστου νερού σύμφωνα με τα επιθυμητά αποτελέσματα, τον τύπο του καφέ και την ποιότητα του ακατέργαστου νερού.

Στο πρώτο στάδιο το φίλτρο διαθέτουν φίλτρο συμπαγούς ενεργού άνθρακα (block) που αφαιρεί τα βαρέα μέταλλα, το χλώριο και τα παράγωγα του, την οργανική ύλη και τους μικροοργανισμούς.

Τα επόμενα στάδια ρητίνης CWR επιτυγχάνουν μεγάλη απόδοση παρέχοντας τέλεια γέυση, άρωμα στον καφέ και το τσάι και προστατεύουν τις μηχανές από τις επικαθίσεις αλάτων.

Το φίλτρα, χρησιμοποιούν τα πατενταρισμένα φίλτρα NewLine που η καινοτόμος κατασκευή τους επιτρέπει την εύκολη αντικατάσταση χωρίς την χρήση κλειδιού.