Έλεγχος και συντήρηση συστημάτων νερού

Το καλοκαίρι σιγά-σιγά μας αποχαιρετά, με όμορφες αναμνήσεις και βαδίζούμε προ το φθινόπωρο, μια μεταβατική περίοδο με αλλαγές και πολλές δράσεις. Μια αναγκαία δράση αυτής της περιόδου είναι  ο έλεγχος… Διαβάστε περισσότερα »

Φίλτρα νερού για μηχανές καφέ

Με ιδιαίτερη χαρά σας παρουσιάζουμε τα νέα φίλτρα καφέ που αναβαθμίζουν την εμπειρία του καφέ καλύπτοντας κάθε απαίτηση και αναδεικνύουν το άρωμα και την γεύση κάθε ροφήματος. Ξεκινώντας από την… Διαβάστε περισσότερα »

Ποιότητα νερού και γαστρεντερίτιδα

Έχει παρατηρηθεί πως έντονες καιρικές συνθήκες επηρεάζουν την ποιότητα του πόσιμου νερού. Η έντονη βροχόπτωση και το χιόνι παρασύρει πολλά φερτά υλικά, λάσπες, σκουριές, μικρές πέτρες, ιούς και βακτήρια που… Διαβάστε περισσότερα »

Νέος σχεδιασμός στο site της WaterTech.gr

Με ιδιαίτερη χαρά σας παρουσιάζουμε το νέο μας site www.WaterTech.gr. Ελπίζουμε να σας βοηθήσει στη επιλογή του κατάλληλου συστήματος φίλτρανσης και σας ευχόμαστε καλή περιήγηση!

PH : Ορισμός, σημασία και μέτρηση pH

Ορισμός pH To pH είναι ο δείκτης της ισχύος των οξέων και των βάσεων. Ο ορισμός του pH δίνεται από την παρακάτω εξίσωση : pH = – log(H+) Δηλαδή το… Διαβάστε περισσότερα »

Σκληρότητα νερού

Επιπτώσεις σκληρότητας νερου Η σκληρότητα του νερού αποτελεί σήμερα πηγή προβλημάτων στα δίκτυα ύδρευσης και τις οικιακές συσκευές (λέβητες, θερμοδοχεία, πλυντήρια ρούχων, πλυντήρια πιάτων, βραστήρες, θερμοσίφωνες κα). Ορισμοί για την… Διαβάστε περισσότερα »

Αντιστροφη οσμωση

Η αντιστροφη οσμωση είναι μια μέθοδος που χρησιμοποιείται στην επεξεργασία νερού. Στα σύστημα φίλτρανσης με αντίστροφη ώσμωση υπάρχει η μεμβράνη αντίστροφης ώσμωσης μέσω της οποίας διηθείτε το νερό, υπο πίεση…. Διαβάστε περισσότερα »

Νέο Design Προϊόντων New Line

Η σειρά φίλτρων νερού New Line άλλαξε design.!! Διατηρώντας την ίδια αξεπέραστη ποιότητα, τα ανταλλακτικα φιλτρα New Line διαθέτουν τώρα μια όμορφη ετικέτα προϊόντων που δείχνει το εσωτερικό του φίλτρου…. Διαβάστε περισσότερα »

Νέος Ιστότοπος (site)

Με χαρά σας παρουσιάζουμε το καινούργιο μας ιστότοπο www.WaterTech.gr με νέα αναβαθμισμένη σχεδίαση, με νέα προϊόντα στις καλύτερες τιμές και με πολλές προσφορές. Με γνώμονα πάντα την βέλτιστη ικανοποίηση των… Διαβάστε περισσότερα »

Μετρητης σκληροτητας νερου ή μετρητης ποιοτητας νερου

Συχνά ο μετρητής ολικής σκληρότητας νερού (TDS Meter) αναφέρεται και ως μετρητής ποιότητας νερού. Ας ξεκαθαρίσουμε όμως τους όρους για να μην υπάρχει παρανόηση. Ο μετρητης σκληροτητας νερου είναι ένα… Διαβάστε περισσότερα »