Ποιότητα νερού και γαστρεντερίτιδα

Έχει παρατηρηθεί πως έντονες καιρικές συνθήκες επηρεάζουν την ποιότητα του πόσιμου νερού.

Η έντονη βροχόπτωση και το χιόνι παρασύρει πολλά φερτά υλικά, λάσπες, σκουριές, μικρές πέτρες, ιούς και βακτήρια που φτάνουν στο νερό που καταναλώνουμε.

Καταναλώνοντας νερό μ’ όλα τα παραπάνω βεβαρημένα στοιχεία συχνά αντιμετωπίζομε προβλήματα γαστρεντερίτιδας εξαιτίας τη ποιότητας του νερού. Τα παιδιά αλλά και τα μεγαλύτερα σε ηλικία άτομα ταλαιπωρούνται περισσότερο με διάρροιες, εμετούς ή και πόνους στην κοιλιά. Το φαινόμενο είναι ιδιαίτερα έντονο το φθινόπωρο και την άνοιξη.

Η εφαρμογή ενός καλού φίλτρου νερού μας προστατεύει από τις ανεπιθύμητες επιπτώσεις αφαιρώντας από το πόσιμο νερό το μικροβιολογικό φορτίο καθώς και άλλα επιβλαβή στοιχεία, που δημιουργούν προβλήματα στον οργανισμό μας.

Πολλές φορές η μυρωδιά του νερού επίσης είναι ένα στοιχείο πολύ σημαντικό που μας δείχνει πως το νερό που πίνουμε δεν είναι πόσιμο.

Το φίλτρο νερού έρχεται να δώσει την λύση και σ’ αυτό το θέμα. Απομακρύνει τις μυρωδιές και ταυτόχρονα βελτιώνει την γεύση του νερού.

Η ενδεδειγμένη ημερήσια κατανάλωση για κάθε άνθρωπο είναι τουλάχιστον 2 λίτρα νερού. Το καθαρό υγιεινό νερό μας προσφέρει ενυδάτωση, ευεξία και καλή λειτουργία του οργανισμού μας.

Είναι δε σημαντικό να τονίσουμε ότι το καθαρό νερό δεν αλλοιώνει την γεύση των τροφίμων τα οποία ξεπλένουμε ή μαγειρεύουμε με αυτό ενώ συμβάλει στην ανάδειξη της γεύσης τους.

Το τριπλό φίλτρο νερού της WaterTech.gr μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σε πόσιμο υγιεινό νερό για την οικογένεια, την εργασία ή το γραφείο. Επωφεληθείτε σήμερα και αποκτήστε ένα φίλτρο νερού, ένα δώρο υγείας για όσους αγαπάτε!