Όργανα μέτρησης

AP-D-HI70007
διάλυμα διακρίβωσης PH (20 ml)

[AP-D-HI70007]

Το διάλυμα διακρίβωσης PH είναι ένας εύκολος τρόπος για να διακριβώσετε το όργανο μέτρησης PH. Το διάλυμα διακρίβωσης PH είναι κατάλληλο για την διακρίβωση κάθε οργάνου μέτρησης PH στο σημείο των 7 PH. Αδειάστε το σακουλάκι των 20 ml σε ένα μικρό ποτήρι και εκτελέστε τη διακρίβωση, όπως αυτή..

Τιμή με ΦΠΑ : 20,00€

AP-D-HI70031
διάλυμα διακρίβωσης αγωγιμόμετρου 1413 μS/cm (20 ml)

[AP-D-HI70031]

Το διάλυμα διακρίβωσης αγωγιμόμετρου είναι ένας εύκολος και αξιόπιστος τρόπος για να διακριβώσετε το μετρητή σας. Το διάλυμα διακρίβωσης αγωγιμόμετρου είναι κατάλληλο για την διακρίβωση κάθε οργάνου μέτρησης αγωγιμότητας στο σημείο των 1413 μS/cm. Αδειάστε το σακουλάκι των 20 ml σε ένα μικ..

Τιμή με ΦΠΑ : 20,00€

TH-STR-25
strips μέτρησης σκληρότητας (συσκευασία 25 τεμαχίων)

[TH-STR-25]

strips μέτρησης σκληρότητας (συσκευασία 25 τεμαχίων). Σας παρέχουν έναν εύκολο τρόπο να μετρήσετε την σκληρότητα του νερού. Τα strips μέτρησης σκληρότητας (συσκευασία 25 τεμαχίων), είναι ιδανικά για την μέτρηση της σκληρότητας πριν και μετά τους αποσκληρυντές και τα συστήματα αντίστροφης ώσμωσ..

Τιμή με ΦΠΑ : 30,00€

AP-D-TDS-342
διάλυμα διακρίβωσης ολικής σκληρότητας TDS 342ppm NaCl

[AP-D-TDS-342]

διάλυμα διακρίβωσης ολικής σκληρότητας. Εύκολος και ακριβής τρόπος για να διακριβώσετε όργανα μέτρησης ολικής σκληρότητας. Το διάλυμα διακρίβωσης ολικής σκληρότητας TDS 342ppm NaCl (90 ml) είναι κατάλληλο για την διακρίβωση όλων των μετρητών ολικής σκληρότητας με σημείο διακρίβωσης τα 342ppm Na..

Τιμή με ΦΠΑ : 40,00€

TH-STR-50
strips μέτρησης σκληρότητας (συσκευασία 50 τεμαχίων)

[TH-STR-50]

strips μέτρησης σκληρότητας (συσκευασία 50 τεμαχίων). Σας παρέχουν έναν εύκολο και αξιόπιστο τρόπο να μετρήσετε την σκληρότητα του νερού. Τα strips μέτρησης σκληρότητας (συσκευασία 50 τεμαχίων), είναι ιδανικά για την μέτρηση της σκληρότητας πριν και μετά τους αποσκληρυντές και τα συστήματα αντ..

Τιμή με ΦΠΑ : 50,00€

AP-D-TDS
μετρητης ολικης σκληροτητας νερου TDS meter

[AP-D-TDS]

Ο αυθεντικός μετρητής ολικής σκληρότητας νερού - TDS meter της HM Digital είναι ψηφιακός με ευανάγνωστη οθόνη κατάλληλος για αξιόπιστη μέτρηση σκληρότητας νερού και θερμοκρασίας του νερού. Θέλετε να αντιμετωπίσετε την ανθρακική σκληρότητα στο νερό σας; Δείτε τους αποσκληρυντες νερου και επιλέξτ..

Τιμή με ΦΠΑ : 65,00€

AP-D-EC-3
μετρητης αγωγιμοτητας νερου

[AP-D-EC-3]

Ο μετρητής αγωγιμότητας νερού μετρά εύκολα και αξιόπιστα την αγωγιμότητα και της θερμοκρασία του νερού. Θέλετε να αντιμετωπίσετε την ανθρακική σκληρότητα στο νερό σας; Δείτε τους αποσκληρυντες νερου και επιλέξτε τον αποσκληρυντή που καλύπτει τις ανάγκες σας. Ο αυθεντικός μετρητής αγωγιμότ..

Τιμή με ΦΠΑ : 70,00€

AP-D-COM-80
αγωγιμόμετρο

[AP-D-COM-80]

αγωγιμόμετρο - EC meter μετρητής αγωγιμότητας νερού - TDS meter και θερμοκρασίας νερού. Πολύμετρο με αυξημένες δυνατότητες για την εύκολη, γρήγορη και αξιόπιστη μέτρηση των χαρακτηριστικών του νερού. Το αυθεντικό αγωγιμόμετρο - EC meter  της HM Digital είναι ένας ψηφιακός μετρητής με ευαν..

Τιμή με ΦΠΑ : 85,00€

AP-D-PH-80
μετρητής PH - πεχάμετρο

[AP-D-PH-80]

μετρητης PH - πεχάμετρο Εύκολη, γρήγορη και αξιόπιστη μέτρηση του PH του νερού και της θερμοκρασίας. Ο αυθεντικός μετρητής PH του νερού της HM Digital είναι ψηφιακός με ευανάγνωστη οθόνη κατάλληλος για αξιόπιστη μέτρηση του PH και της θερμοκρασίας του νερού σε συστήματα διαχείρισης νερού ..

Τιμή με ΦΠΑ : 85,00€

TH-STR-250
strips μέτρησης σκληρότητας (συσκευασία 250 τεμαχίων)

[TH-STR-250]

strips μέτρησης σκληρότητας (συσκευασία 250 τεμαχίων). Σας παρέχουν έναν εύκολο τρόπο να μετρήσετε την σκληρότητα του νερού. Τα strips μέτρησης σκληρότητας (συσκευασία 250 τεμαχίων), είναι ιδανικά για την μέτρηση της σκληρότητας πριν και μετά τους αποσκληρυντές και τα συστήματα αντίστροφης ώσμ..

Τιμή με ΦΠΑ : 150,00€

TH-STR-1000
strips μέτρησης σκληρότητας (συσκευασία 1000 τεμαχίων)

[TH-STR-1000]

strips μέτρησης σκληρότητας (συσκευασία 1000 τεμαχίων). Σας παρέχουν έναν εύκολο τρόπο να μετρήσετε την σκληρότητα του νερού. Τα strips μέτρησης σκληρότητας (συσκευασία 1000 τεμαχίων), είναι ιδανικά για την μέτρηση της σκληρότητας πριν και μετά τους αποσκληρυντές και τα συστήματα αντίστροφης ώ..

Τιμή με ΦΠΑ : 380,00€

Εμφάνιση 1 έως 11 από 11 (1 Σελ.)