Ανταλλακτικά

Τα ανταλλακτικά φίλτρα νερού των προϊόντων μας σε εξαιρετικές τιμές.

Εάν δυσκολεύεστε στην επιλογή των κατάλληλων ανταλλακτικών επικοινωνήστε μαζί μας να σας βοηθήσουμε


AC-PP-10-50
ανταλλακτικό φίλτρο (50 microns)

[AC-PP-10-50]

φίλτρο πολυπροπυλενίου (50 microns), ευρωπαϊκής κατασκευής. Το φίλτρο πολυπροπυλενίου (50 microns) παρακρατεί σωμάτια μεγέθους μεγαλύτερα από 50 microns. Η δομή του φίλτρου εξασφαλίζει αποτελεσματικό καθαρισμό από : την άμμο, τη σκουριά, τη λάσπη, την γύρη, τους μικροοργανισμούς και δι..

Τιμή με ΦΠΑ : 12,00€

AC-PP-10-5
ανταλλακτικό φίλτρο (5 microns)

[AC-PP-10-5]

φίλτρο πολυπροπυλενίου (5 microns), ευρωπαϊκής κατασκευής. Το φίλτρο πολυπροπυλενίου (5 microns) παρακρατεί σωμάτια μεγέθους μεγαλύτερα από 5 microns. Η δομή του φίλτρου εξασφαλίζει αποτελεσματικό καθαρισμό από : την άμμο, τη σκουριά, τη λάσπη, την γύρη, τους μικροοργανισμούς και διάφο..

Τιμή με ΦΠΑ : 14,00€

AC-IL-PP
ανταλλακτικό φίλτρο in-line 5 microns

[AC-IL-PP]

φίλτρο πολυπροπυλενίου (5 microns), ευρωπαϊκής κατασκευής. Το φίλτρο in-line ενεργού άνθρακα τοποθετείται πριν από την μεμβράνη αντίστροφης ώσμωσης. Το φίλτρο πολυπροπυλενίου (5 microns) παρακρατεί σωμάτια μεγέθους μεγαλύτερα από 5 microns. Η δομή του φίλτρου εξασφαλίζει αποτελεσματικό κ..

Τιμή με ΦΠΑ : 18,00€

AWF-WSM
φιλτρο πλυντηριου

[AWF-WSM]

το φιλτρο πλυντηριου ρουχων και πιατων εμποδίζει την επικάθιση αλάτων στο πλυντηριο ρούχων, στο πλυντηριο πιάτων, στο θερμοσίφωνα και γενικά σε κάθε συσκευή που χρησιμοποιεί νερό. Εξοικονομήστε χρήματα από το ηλεκτρικό ρεύμα, το απορρυπαντικό, το αποσκληρυντικό και τη διάρκεια ζωής των συσκευών, ..

Τιμή με ΦΠΑ : 20,00€

AC-PP-10B-5
ανταλλακτικό φίλτρο BigBlue 10 (5 microns)

[AC-PP-10B-5]

φίλτρο πολυπροπυλενίου (5 microns), ευρωπαϊκής κατασκευής, κατάλληλο για την συσκευή BigBlue 10". Το φίλτρο πολυπροπυλενίου (5 microns) παρακρατεί σωμάτια μεγέθους μεγαλύτερα από 5 microns. Η δομή του φίλτρου εξασφαλίζει αποτελεσματικό καθαρισμό από : την άμμο, τη σκουριά, τη λάσπη, την ..

Τιμή με ΦΠΑ : 24,00€

AC-IL-GAC-H150
ανταλλακτικό φίλτρο in line ενεργού άνθρακα

[AC-IL-GAC-H150]

ανταλλακτικό φίλτρο in line ενεργού άνθρακα, ευρωπαϊκής κατασκευής. Το φίλτρο in-line ενεργού άνθρακα τοποθετείται είτε πριν είτε μετά από την μεμβράνη αντίστροφης ώσμωσης. Το φίλτρο in-line ενεργού άνθρακα διαθέτει κοκκώδες κέλυφος ενεργού άνθρακα και αξιοποιώντας τις ιδιότητες του ενεργο..

Τιμή με ΦΠΑ : 25,00€

AC-IL-MIN
ανταλλακτικό φίλτρο in line με μεταλλικά ιχνοστοιχεία (mineralizer)

[AC-IL-MIN]

ανταλλακτικό φίλτρο in line με μεταλλικά ιχνοστοιχεία, ευρωπαϊκής κατασκευής. Το ανταλλακτικό φίλτρο in line με μεταλλικά ιχνοστοιχεία, τοποθετείται μετά από την μεμβράνη αντίστροφης ώσμωσης. Το φίλτρο βελτιώνει τη γεύση και την οσμή του νερού και προσθέτει στο νερό τα χρήσιμα μεταλικά ιχ..

Τιμή με ΦΠΑ : 25,00€

AC-PP-10-5-NL
ανταλλακτικό φίλτρο για ιζήματα (5 microns)

[AC-PP-10-5-NL]

Πατενταρισμένο ανταλλακτικό φίλτρο new line για ιζήματα (5 microns), νέας τεχνολογίας, υψηλής ποιότητας και ευρωπαϊκής κατασκευής. Το ανταλλακτικό φίλτρο new line για ιζήματα (5 microns), σε σύγκριση με τα συμβατικά φίλτρα, έχει αυξημένη ικανότητα φιλτραρίσματος. Η καινοτόμος κατασκευή των φίλ..

special price

AWF-SWR-P
φιλτρο μπανιου

[AWF-SWR-P]

το φιλτρο μπανιου με KDF χρησιμοποιείται για τη βελτίωση της ποιότητας του νερού στο μπάνιο σας. Συνιστάται ιδιαίτερα για τα παιδιά και τους ενήλικες με ευαίσθητο δέρμα και ευαίσθητα μαλλιά. ιδιαίτερα αποτελεσματικό και για ισχυρά χλωριωμένο νερό. το φιλτρο μπανιου με KDF : εξαλείφει της προ..

Τιμή με ΦΠΑ : 25,00€

AC-IL-BIO
ανταλλακτικό φίλτρο in-line Bioceramic

[AC-IL-BIO]

Το φίλτρο συντονισμού του νερού in-line Bioceramic διαθέτει κεραμικά σφαιρίδια κατασκευασμένα από τουρμαλίνη και είναι ευρωπαϊκής κατασκευής. Tα κεραμικά σφαιρίδια εκπέμπουν ακτίνες FIR (Far Infrared Rays) οι οποίες προκαλούν το συντονισμό των μορίων του νερού και των μορίων οργσνικών ουσιών. ..

special price

AC-SC-10-NL
ανταλλακτικό φίλτρο άνθρακα με προφίλτρο 5 microns

[AC-SC-10-NL]

ανταλλακτικό φίλτρο new line ενεργού άνθρακα με ενσωματωμένο φίλτρο 5 microns, νέας τεχνολογίας, υψηλής ποιότητας και ευρωπαϊκής κατασκευής. Το ανταλλακτικό φίλτρο new line ενεργού άνθρακα με ενσωματωμένο φίλτρο 5 microns, σε σύγκριση με τα συμβατικά φίλτρα, έχει αυξημένη ικανότητα φιλτραρίσμα..

special price

AC-GAC-10-NL
ανταλλακτικό φίλτρο ενεργού άνθρακα

[AC-GAC-10-NL]

Πατενταρισμένο ανταλλακτικό φίλτρο new line ενεργού άνθρακα, νέας τεχνολογίας, υψηλής ποιότητας και ευρωπαϊκής κατασκευής. Το ανταλλακτικό φίλτρο ενεργού άνθρακα new line, σε σύγκριση με τα συμβατικά φίλτρα, έχει αυξημένη ικανότητα φιλτραρίσματος. Η καινοτόμος κατασκευή των φίλτρων NewLine ε..

special price

AC-CTO-10-NL
ανταλλακτικό φίλτρο συμπαγούς ενεργού άνθρακα

[AC-CTO-10-NL]

Πατενταρισμένο ανταλλακτικό φίλτρο new line συμπαγούς ενεργού άνθρακα (block), νέας τεχνολογίας, υψηλής ποιότητας και ευρωπαϊκής κατασκευής. Η δομή τους επιτρέπει την παρατεταμένη επαφή με το νερό, διασφαλίζοντας κορυφαία ποιότητα καθαρισμού. Το ανταλλακτικό φίλτρο συμπαγούς ενεργού άνθρακα ..

special price

AC-CWR-10-NL
ανταλλακτικό φίλτρο ρητίνης

[AC-CWR-10-NL]

Πατενταρισμένο ανταλλακτικό φίλτρο new line ρητίνης, νέας τεχνολογίας, υψηλής ποιότητας και ευρωπαϊκής κατασκευής. Η καινοτόμος κατασκευή των φίλτρων NewLine επιτρέπει την εύκολη αντικατάσταση τους χωρίς την χρήση κλειδιού. Το φίλτρο νερού ρητίνης μειώνει μόνο την ανθρακική σκληρότητα (πα..

special price

AC-GAC-10-NL-M
ανταλλακτικό φίλτρο με μεταλλικά ιχνοστοιχεία (mineralizer)

[AC-GAC-10-NL-M]

ανταλλακτικό φίλτρο new line ενεργού άνθρακα με μεταλλικά ιχνοστοιχεία, υψηλής ποιότητας και ευρωπαϊκής κατασκευής. Το ανταλλακτικό φίλτρο new line ενεργού άνθρακα με μεταλλικά ιχνοστοιχεία, σε σύγκριση με τα συμβατικά φίλτρα, έχει αυξημένη ικανότητα φιλτραρίσματος. Η καινοτόμος κατασκευή των ..

special price

AC-IL-GRD
φίλτρο in-line GRD

[AC-IL-GRD]

To φίλτρο φίλτρο in-line GRD, είναι ευρωπαϊκής κατασκευής και βελτιώνει τη δομή του νερού. Η δομή του νερού περιέχει μια πλήρη ιστορία της δομής των μορίων του. Στην πραγματικότητα, είναι μια καταγραφή της ίδιας της υδάτινης ζωής. Μόλις τα μόρια ταξινομηθούν σε ομάδες ή συστάδες, αυτό το νερό δομ..

special price

AC-CTO-10B
ανταλλακτικό φίλτρο BigBlue 10 ιντσών ενεργού άνθρακα με κέλυφος καρύδας

[AC-CTO-10B]

Ανταλλακτικό Φίλτρο BigBlue 10" ενεργού άνθρακα με κέλυφος καρύδας, υψηλής απόδοσης κατάλληλο για αυξημένη κατανάλωση, ευρωπαϊκής κατασκευής. Το ανταλλακτικό φίλτρο BigBlue 10" ενεργού άνθρακα με κέλυφος καρύδας, περιέχει πεπιεσμένο κέλυφος καρύδας ενεργού άνθρακα. Η δομή του φίλτρου επιτρέ..

Τιμή με ΦΠΑ : 39,00€

AC-GAC-KDF-10-NL
ανταλλακτικό φίλτρο με KDF, ενεργό άνθρακα και φίλτρο 5 microns

[AC-GAC-KDF-10-NL]

Πατενταρισμένο ανταλλακτικό φίλτρο new line με KDF με ενσωματωμένο φίλτρο ενεργοποιημένου άνθρακα και φίλτρο 5 microns, νέας τεχνολογίας, υψηλής ποιότητας και ευρωπαϊκής κατασκευής. Το ανταλλακτικό φίλτρο KDF, σε σύγκριση με τα συμβατικά φίλτρα, έχει αυξημένη ικανότητα φιλτραρίσματος. Η καινοτ..

special price

AC-H-10-NL
ανταλλακτικό φίλτρο υπερδιήθησης 0,05 microns

[AC-H-10-NL]

Πατενταρισμένο ανταλλακτικό φίλτρο new line υπερδιήθησης 0,05 microns (ultrafiltration), νέας τεχνολογίας, υψηλής ποιότητας και ευρωπαϊκής κατασκευής. Το ανταλλακτικό φίλτρο new line υπερδιήθησης 0,05 microns, σε σύγκριση με τα συμβατικά φίλτρα, έχει αυξημένη ικανότητα φιλτραρίσματος. Η καινοτ..

special price

AC-PP-20B-5
ανταλλακτικό φίλτρο BigBlue 20 (5 microns)

[AC-PP-20B-5]

φίλτρο πολυπροπυλενίου (5 microns), ευρωπαϊκής κατασκευής, κατάλληλο για την συσκευή BigBlue 10". Το φίλτρο πολυπροπυλενίου (5 microns) παρακρατεί σωμάτια μεγέθους μεγαλύτερα από 5 microns. Η δομή του φίλτρου εξασφαλίζει αποτελεσματικό καθαρισμό από : την άμμο, τη σκουριά, τη λάσπη, την ..

Τιμή με ΦΠΑ : 45,00€

AC-E-10B
ανταλλακτικό φίλτρο BigBlue 10 για την αφαίρεση σιδήρου

[AC-E-10B]

ανταλλακτικό φίλτρο BigBlue 10" για την αφαίρεση σιδήρου, ευρωπαϊκής κατασκευής. Το ανταλλακτικό φίλτρο BigBlue 10" για την αφαίρεση σιδήρου είναι κατάλληλη για οικιακή και βιομηχανική χρήση. Η δομή του φίλτρου : αφαιρεί τα ιόντα σιδήρου (Fe) και μαγγανίου (Mn), μειώνει τη μεταλλική γεύ..

Τιμή με ΦΠΑ : 55,00€

AC-GAC-10B-CSR
ανταλλακτικό φίλτρο BigBlue 10 με πολυφωσφορικό άλας αποσκλήρυνσης

[AC-GAC-10B-CSR]

ανταλλακτικό φίλτρο BigBlue 10" με πολυφωσφορικό άλας αποσκλήρυνσης, ευρωπαϊκής κατασκευής. Το ανταλλακτικό φίλτρο BigBlue 10" με πολυφωσφορικό άλας αποσκλήρυνσης, εκτός από το πολυφωσφορικό άλας περιέχει και ενεργό άνθρακα. Η δομή του φίλτρου : είναι κατάλληλη για οικιακή και βιομηχανικ..

Τιμή με ΦΠΑ : 55,00€

AC-GAC-10B-KDF
ανταλλακτικό φίλτρο BigBlue 10 ενεργού άνθρακα και KDF

[AC-GAC-10B-KDF]

ανταλλακτικό φίλτρο BigBlue 10" ενεργού άνθρακα και KDF, ευρωπαϊκής κατασκευής. Βελτιώνει την γεύση και την οσμή του νερού και προσφέρει καθαρό νερό. Το ανταλλακτικό φίλτρο BigBlue 10" ενεργού άνθρακα και KDF είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό φίλτρο για τον καθαρισμό του νερού. Η δομή του φίλτ..

Τιμή με ΦΠΑ : 60,00€

AC-GAC-20B
ανταλλακτικό φίλτρο BigBlue 20 ενεργού άνθρακα

[AC-GAC-20B]

ανταλλακτικό φίλτρο BigBlue 20" ενεργού άνθρακα ευρωπαϊκής κατασκευής. Βελτιώνει την γεύση και την οσμή του νερού. Το ανταλλακτικό φίλτρο BigBlue 20" ενεργού άνθρακα είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό φίλτρο στον καθαρισμό του νερού. Η δομή του φίλτρου : βελτιώνει τη γεύση και οσμή του νερού,..

Τιμή με ΦΠΑ : 65,00€

of-40-41-42
ανταλλακτικά φίλτρα για τριπλό φίλτρο άνω ή κάτω πάγκου

[of-40-41-42]

Ανταλλακτικά φίλτρα για το τριπλό φίλτρο άνω (AWF-CT-3H-NL) ή κάτω πάγκου (AWF-CT-3H-NL)...

Τιμή με ΦΠΑ : 84,00€

AC-E-20B
ανταλλακτικό φίλτρο BigBlue 20 για την αφαίρεση σιδήρου

[AC-E-20B]

ανταλλακτικό φίλτρο BigBlue 20" για την αφαίρεση σιδήρου, ευρωπαϊκής κατασκευής. Το ανταλλακτικό φίλτρο BigBlue 20" για την αφαίρεση σιδήρου είναι κατάλληλη για οικιακή και βιομηχανική χρήση. Η δομή του φίλτρου : αφαιρεί τα ιόντα σιδήρου (Fe) και μαγγανίου (Mn), μειώνει τη μεταλλική γεύ..

Τιμή με ΦΠΑ : 90,00€

AC-GAC-20B-CSR
ανταλλακτικό φίλτρο BigBlue 20 με πολυφωσφορικό άλας αποσκλήρυνσης

[AC-GAC-20B-CSR]

ανταλλακτικό φίλτρο BigBlue 20" με πολυφωσφορικό άλας αποσκλήρυνσης, ευρωπαϊκής κατασκευής. Το ανταλλακτικό φίλτρο BigBlue 20" με πολυφωσφορικό άλας αποσκλήρυνσης, εκτός από το πολυφωσφορικό άλας περιέχει και ενεργό άνθρακα. Η δομή του φίλτρου : είναι κατάλληλη για οικιακή και βιομηχανική..

Τιμή με ΦΠΑ : 90,00€

AC-GAC-20B-KDF
ανταλλακτικό φίλτρο BigBlue 20 ενεργού άνθρακα και KDF

[AC-GAC-20B-KDF]

ανταλλακτικό φίλτρο BigBlue 20" ενεργού άνθρακα και KDF, ευρωπαϊκής κατασκευής. Βελτιώνει την γεύση και την οσμή του νερού και προσφέρει καθαρό νερό. Το ανταλλακτικό φίλτρο BigBlue 20" ενεργού άνθρακα και KDF επιτυγχάνει υψηλή αποτελεσματικότητα στον καθαρισμό του νερού. Η δομή του φίλτρου :..

Τιμή με ΦΠΑ : 95,00€

AC-OM-75-F
μεμβράνη Filmtec αντίστροφης ώσμωσης 75GPD

[AC-OM-75-F]

Η μεμβράνη αντίστροφης ώσμωσης 75GPD της Filmtec χρησιμοποιείται στα συστήματα φιλτραρίσματος με αντιστροφή ώσμωση. Η μεμβράνη αντίστροφης ώσμωσης είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στον καθαρισμό των νερού επιτρέποντας την διέλευση μέσω αυτής μόνο των μορίων νερού δεδομένου ότι το πορώδες της είναι ..

Τιμή με ΦΠΑ : 100,00€

AC-OM-75-H
μεμβράνη αντίστροφης ώσμωσης 75GPD

[AC-OM-75-H]

μεμβράνη αντίστροφης ώσμωσης 75GPD. Η μεμβράνη βρίσκεται μέσα σε προστατευτικό περίβλημα, προφυλαγμένη από μολύνσεις, έτοιμη προς χρήση. Η μεμβράνη αντίστροφης ώσμωσης 75GPD είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στον καθαρισμό των νερού επιτρέποντας την διέλευση μέσω αυτής μόνο των μορίων νερού δεδομέ..

Τιμή με ΦΠΑ : 100,00€

of-40-41-42-69-70
ανταλλακτικά για τριπλό φίλτρο + φίλτρο μπάνιου + πλυντηρίου

[of-40-41-42-69-70]

Ανταλλακτικά φίλτρα για το τριπλό φίλτρο άνω (AWF-CT-3H-NL) ή κάτω πάγκου (AWF-CT-3H-NL)...

Τιμή με ΦΠΑ : 120,00€ 110,00€

AC-OM-100-H
μεμβράνη αντίστροφης ώσμωσης 100GPD

[AC-OM-100-H]

μεμβράνη αντίστροφης ώσμωσης 100GPD. Η μεμβράνη βρίσκεται μέσα σε προστατευτικό περίβλημα, προφυλαγμένη από μολύνσεις, έτοιμη προς χρήση. Η μεμβράνη αντίστροφης ώσμωσης 100GPD είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στον καθαρισμό των νερού επιτρέποντας την διέλευση μέσω αυτής μόνο των μορίων νερού δεδ..

Τιμή με ΦΠΑ : 120,00€

Εμφάνιση 1 έως 32 από 32 (1 Σελ.)